Je to vítězství Vás všech, jedeme dál!

    Milí a vzácní přátelé,

    108 mandátů pro demokratické strany a téměř o 5 % více lidí, kteří přišli k volbám. To je vítězství! A především je to vítězství aktivní občanské společnosti, vítězství nás všech.

    Zvítězila touha vykročit ke změně. Zvítězila touha po demokracii. Zvítězily strany, které se hlásí k ústavním principům naší země, strany vnitřně demokraticky fungující. Strany směřující k pevné spolupráci s EU a NATO. Strany respektující svobodu a lidskou důstojnost. Tyto strany získaly většinu v Poslanecké sněmovně. Blahopřejme si navzájem.

    Milion chvilek pro demokracii, Praha, Letná, 16. listopadu 2019
    Milion chvilek pro demokracii, Praha, Letná, 16. listopadu 2019

    Je to sice křehké vítězství, ale jasná většina voličů chce změnu! Podařilo se to, po čem jsme volali na Letné a na náměstích po celé republice. Chvilky každého z nás se přetavily ve volební výsledek, který dává naději na zastavení propadu posledních let a vykročení kupředu ke změně. Aktivita, laskavost a spolupráce fungují!

    Je to Vaše vítězství.

    Nenechali jste volby náhodě a odvážně se postavili za své přesvědčení. Je to vítězství Vás všech, kteří jste poslední měsíce věnovali svůj čas rozhovorům s lidmi ve svém okolí i s lidmi na ulicích během kontaktní kampaně…

    …Vyhráli jsme klíčovou volební bitvu. Výsledek voleb je důkazem, že společně máme šanci měnit svět k lepšímu. Avšak nyní nesmíme usnout na vavřínech, nesmíme povolit.

    ¨¨

    Celou výzvu Milionu Chvilek najdete na:

    https://milionchvilek.cz/clanek/108-mandatu-pro-demokraticke-strany-vitezstvi-aktivni-obcanske-spolecnosti

     

    Animace Milionu chvilek k volbám ve videu z 16. 11, 2019 – v čase 2:11:00

    <iframe width=“1024″ height=“768″ src=“https://www.youtube.com/embed/MGd-ih7tjcM“ title=“YouTube video player“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen></iframe>

    Autor