Školení Empowering Rural Youth Organizations v Makedonii o psaní projektů – poslední místo

    Vždycky jsi chtěl*a vědět, jak se tvoří takový projekt? Jak správně nastavit cíle, vybrat aktivity a vše popsat do projektové žádosti? Tady je tvá šance.

    Se spolkem Cesta rozvoje hledáme posledního účastníka projektu Empowering Rural Youth Organizations, který doplní tříčlenný tým a nahlédne tak pod pokličku psaní projektů, projektového cyklu a managementu v neziskových organizacích na lokální i mezinárodní úrovni. Hostitelská organizace má v tomto směru mnohaletou zkušenost, kterou bude s účastníky projektu otevřeně sdílet. Pokud tě tedy zajímá program Erasmus+ nejen zvenku, ale také zevnitř, tady je tvá šance.

    Kde? Struga, Makedonie

    Kdy? 12. – 19. 5. 2022

    Profil účastníků: Věk 20+. Lidé, které toto odvětví zajímá a budou z nabraných znalostí čerpat v praxi. Angličtina na komunikativní úrovni.

    Za kolik? Jedná se o projekt financování Erasmus+, takže ubytování, jídlo a program je po celou dobu konání akce plně hrazen z grantu. Cestovné bude proplaceno až do výše 275 Euro.

    Pro více informací si přečti infopack.

    O projektu Empowering Rural Youth Organizations

    Cílem projektu “Empowering Rural Youth Organizations” je zvýšit kapacitu venkovských mládežnických organizací, aby mohly poskytovat kvalitní aktivity mladým lidem z venkovských oblastí. Projekt bude zahrnovat několik aktivit zaměřených na mobilitu a budování kapacit. Projekt se uskuteční v několika zemích západního Balkánu a v programových zemích, včetně Albánie, Černé Hory, Rumunska, Polska, Řecka, Srbska, Kosova, Republiky Severní Makedonie, Maďarska, Itálie, Bulharska a České republiky.

    Školení je prvním ze série tří navazujících školení o fungování neziskových organizací, projektovém řízení a finančních aspektech projektů. Ti, kteří se zúčastní této části, budou mít na ostatních školeních přednost.

    Pokud se chceš projektu zúčastnit, ozvi se nám do Cesta rozvoje:

    Cesta rozvoje

    http://cesta-rozvoje.cz/

    https://www.facebook.com/CestaRozvoje

    Autor