Výměna mládeže Leaders for democracy v Otrokovicích hledá nové budoucí lídry

    Znáš principy současné, nebo například antické demokracie? Víš, jak se uplatňují v dnešním světě, v Evropské uni, nebo napřklad válkou zmítané Ukrajině s Ruskem? Je vůbec možné, aby se na Zeměkouli dalo o demokracii mluvit? Přijeď to zjistit do Otrokovic na začátku června 2022.

    Hledáme účastníky na výměnu mládeže “Leaders for democracy”. Tématem jsou důležité a v dnešní době často opomíjené prvky demokracie v naší společnosti. Budeme testovat přímé a zastupitelské typy demokracií, simulovat a bavit se o vadných demokraciích v Evropě a hledat jejich řešení. Stejně tak budeme rozvíjet naše prezentační a debatní schopnosti.

    Zní to příliš složitě před létem? Věř, že se to dá udělat i zábavnou formou pomocí neformálního vzdělávání, která tě pobaví. Přihlaš se níže a přijeď se přesvědčit sám/sama.

    Na projekt se sjede 35 účastníků z České republiky, Itálie, Řecka, Srbska, Chorvatska, Rumunska a Turecka, se kterými o tom budeš moci debatovat. Jdeš do toho?

    Kde? Otrokovice, Česká Republika

    Kdy? 1. – 9. 6. 2022

    Profil účastníků: Věk 18-30 (group leader 18+). Mladí lidé se zájem o téma demokracie, demokratické principy a mezinárodní vztahy. Nutná aktivní komunikace v angličtině.

    Jedná se o projekt Erasmus+, takže ubytování, jídlo a program je v plnosti hrazen z grantu. Cestovné bude proplaceno až do výše 20 Euro.

    Pro více informací si přečti infopack.

    Pokud se chceš projektu zúčastnit, vyplň prosím google formulář se svojí motivací.

    Pokud se chceš projektu zúčastnit, ozvi se nám do Cesta rozvoje:

     

    Autor