Na tohle jsme se strašně moc těšili!
    S radostí s tebou sdílíme video o manuálním dobrovolnictví, které připraví a namotivuje každého, kdo na dobroakci ještě nebyl a rád by si tuhle zkušenost osvojil.
    Najdeš tu návod na to, jak si vybrat neziskovku, i jak se připravit před samotným výjezdem.

    Spot je určený všem, kteří by rádi vyjeli na vlastní pěst, ale vlastně neví, „kudy do toho“ i těm, kteří preferují organizovaný výjezd, jaký znáš z Tamjdemu.
    Budeme neskonale rádi, když se video bude šířit světem (aspoň v našich krajinách!) a objeví ho ti, ke kterým promlouvá. Proto tě, milý dobrovolníku, zástupce neziskovky nebo prostě fando Tamjdemu žádáme: podílej se na jeho šíření!
    Děkujeme Honzovi Zábranskému a Štěpánovi Uždilovi za kameru i postprodukci a Šimonovi Bilinovi za milou společnost a účinkování!
    Zajímá tě dobrovolnictví a nevíš, jak s tím začít? Podívej se na video, ve kterém tě Šimon Bilina provede celou cestou přípravy na dobrovolníka! Chceš se přidat? Neztrácej čas a energii dlouhým hledáním na netu a šetři síly na samotnou dobrovolnickou akci, vše potřebné totiž najdeš pod tímto odkazem!
    Videospot produkovala organizace Tamjdem, o.p.s. v rámci programu Active Citizens Fund Nadace OSF. Tento program využíval Tamjdem mezi léty 2022–2024. #jdemedotoho #sodvahou

    Autor