Registrace probíhá od 2. září

    Rok 2024 přináší již 13. ročník naší dobrovolnické akce 72 hodin. Moc si vážíme všech těch let, co jste s námi.

    Přihlašovací formulář je již připravený, registrace projektů začala v pondělí 2. září. I letos se budete moci těšit na oblíbené sazenice stromků a okrasných keřů. Nebudou chybět ani každoroční trička.

    Letos se zaměříme na naši vnitřní rovnováhu

    Letošní téma akce 72 hodin souvisí s tím, jak se cítíme nejen sami se sebou, ale i v našem okolí, je zaměřeno na naši vnitřní rovnováhu, klid a spokojenost. Věříme, že právě dobrovolnictví je jedním z nejlepších způsobů, jak tuto pohodu prožívat a zároveň ji šířit dál mezi ostatní.

    Když pomáháme druhým, nacházíme v tom hlubší smysl a naplnění, které přesahuje naše vlastní potřeby. Dávání času a energie těm, kteří to potřebují, přináší nejen radost do jejich života, ale i do toho našeho. Každý dobrý skutek, každá drobná pomoc, kterou poskytneme, nás přibližuje k většímu klidu a harmonii v každodenním životě.

    Podtitul akce „Ladíme svět do pohody“ vyjadřuje myšlenku, že cesta k vnitřní spokojenosti a klidu začíná u nás samotných a pokračuje skrze naše činy směrem k okolí. Společně můžeme vytvářet svět, kde se cítíme dobře nejen my, ale i lidé kolem nás.

    Ať už se zapojíte do jakékoliv aktivity, vaše snaha přinese radost nejen těm, kterým pomáháte, ale i vám samotným.

    Pojďme tedy společně ladit svět do pohody, krůček po krůčku, s každým dobrým skutkem, který vykonáme.

    Vše o této dobrovolnické akci najdete na webu 72 hodin

    Autor