Prázdniny skončily, začala škola i nový oddílový rok. Podělte se s ostatními o své zážitky, zkušenosti a dojmy z letní táborové či jiné prázdninové činnosti pořádané Vaším spolkem, oddílem, kmenem, klubem či skupinou…! Tištěný zpravodaj Archa nabízí prostor pro Vaše texty a fotografie.

    Téma Archy č. 3/2024 zní „Prázdninový mezičas“.

    Letní tábor, skvělá soutěž, zajímavá hra, napínavý závod, turistický či vodácký výlet, dobrovolnický workcamp, vydařené vystoupení, přínosný kurz… Možností, o čem dát vědět a co zvěčnit, je jistě víc než dost. (A jestli snad na některé z těchto akcí byli i Vaši noví kamarádi z ukrajinských rodin, které musely opustit svou zemi kvůli válce, redakce zmínku o tom uvítá.)

    Texty nemusejí být dlouhé – článek lze klidně postavit i na několika odstavcích, jež zachytí atmosféru akce, všimnou si zajímavého detailu, zaznamenají vtipnou hlášku… K tomu ještě vybrat několik zdařilých VELKÝCH snímků, které by článek vhodně doprovodily, a je hotovo.

    Své příspěvky zasílejte, prosím, na adresu archa@crdm.cz. Uzávěrka 3. čísla časopisu Archa je již 13. září 2024 (vyjde tiskem v říjnu).

    Autor