Letošní téma akce 72 hodin souvisí s tím, jak se cítíme nejen sami se sebou, ale i v našem okolí; je zaměřeno na naši vnitřní rovnováhu, klid a spokojenost.

    Věříme, že právě dobrovolnictví je jedním z nejlepších způsobů, jak tuto pohodu prožívat a zároveň ji šířit dál mezi ostatní.

    Když pomáháme druhým, nacházíme v tom hlubší smysl a naplnění, které přesahuje naše vlastní potřeby. Dávání času a energie těm, kteří to potřebují, přináší nejen radost do jejich života, ale i do toho našeho. Každý dobrý skutek, každá drobná pomoc, kterou poskytneme, nás přibližuje k většímu klidu a harmonii v každodenním životě.

    Podtitul akce 72 hodin „Ladíme svět do pohody“ vyjadřuje myšlenku, že cesta k vnitřní spokojenosti a klidu začíná u nás samotných a pokračuje skrze naše činy směrem k okolí. Společně můžeme vytvářet svět, kde se cítíme dobře nejen my, ale i lidé kolem nás. Ať už se zapojíte do jakékoliv aktivity, vaše snaha přinese radost nejen těm, kterým pomáháte, ale i vám samotným.

    Pojďme tedy společně ladit svět do pohody, krůček po krůčku, s každým dobrým skutkem, který vykonáme.

    Trička pro letošní akci jsou parádní!

    Objednávat je můžete opět v eshopu akce na (https://eshop.72hodin.cz/). Cenu se nám podařilo udržet na 80 Kč/ks pro všechny účastníky akce.

    Více na https://www.72hodin.cz/blog/tricka-uz-jsou-v-prodeji

    Tipy na projekty v oblasti duševního zdraví

    Rádi byste se akce zúčastnili, ale nenapadá Vás vhodný projekt? Blog 72 hodin přináší několik nápadů.

     

     

    Autor