Jak se točil spot: „Pomoz těm, kteří to potřebují!“ – Projekt 72 hodin
72 hodin
72 hodin 2015: Přivezli stromy
Odkaz na reportáž regionální televize Libereckého kraje nám poslala zástupkyně ředitele školy paní Petra Nosková. Reportáž začíná v čase 7 min 39 sec.
Máte nepořádek ve svém okolí? Stačí 72 hodin a můžete to změnit. Sběr odpadků u Nákladového nádraží Žižkov – Projekt 72 hodin.
Dne 8. října se v parku před Základní školou Chelčického uskutečnil slavnostní akt odhalení vzpomínkové lavičky válečným veteránům, který měl za cíl připomenout oběti soudobých válek. Zároveň s odhalením proběhla akce 72 hodin…
„Zasaď strom třeba se starostou…“ – tak zní motto letošního čtvrtého ročníku celostátního projektu s akčním názvem „72 hodin“, jehož cílem je vylepšit naše okolí a zároveň do aktivit pomáhajících lidem a přírodě zapojit co nejvíce zejména mladých dobrovolníků…
Věta, kterou byste řekli za rok svému budoucímu já… – Nejfake
Zapoj se do projektu
1. Natoč větu svému budoucímu já
2. Nahraj ji NEVEŘEJNĚ na YouTube
3. A pošli mi odkaz videa na e-mail nejfake@gmail.com
CO JE 72 HODIN? Jedná se o tři dny plné dobrovolnických aktivit, které se v ČR konají již po čtvrté. Kdykoliv během těchto 72 hodin (8. – 11. října 2015) a zároveň jakkoliv dlouho se dobrovolníci po celém Česku pustí do aktivit, které pomohou druhým, přírodě, či jejich okolí.
Letošní ročník projektu 72 hodin se nezadržitelně blíží – proběhne v termínu 8. – 11. října 2015. V loňském roce se do projektu zapojilo přes 21.000 dobrovolníků v 440 projektech…